Apps

Vi udvikler billige modulbaserede apps til Android og iPhone
Case: Skt Knuds Skole, Aarhus

Privatskolen der ligger på strøget i Aarhus, tilbyder alle elever og forældre at hente app’en gratis i både App Store og Google Play.

I skolens app kan eleverne, udover at se de basale funktioner elevintra og skemaer mm., også se en samling af de mobilvenlige hjemmesider skolen abonnerer på. De har bl.a. adgang til ordbogen.com, bibliotekssøgning, google-værktøjer, Polfoto, Infomedia mm.

App’en henter automatisk billeder, nyheder, videoer, aktiviteter til kalenderen osv. fra de medier skolen benytter i forvejen (facebook, google kalender, youtube). Dermed har skolen ingen vedligeholdelse af app’en.

På skolens kontrolpanel kan de følge med i hvor mange gange app’en er hentet i App Store, og se hvilke dele af app’en der bruges mest.

De har også mulighed for at sende notifikationer til alle brugernes telefoner med påmindelser om arrangementer på skolen. Især den hurtige adgang til bla. elevintra samt de online værktøjer har vist sig at blive benyttet meget.

Også lærerne har fået gavn af den nye app.
I funktionen lærerværktøjer kan lærerne bl.a. føre protokol vha tabulex’ online fraværskomponent. De har også adgang til CFU, hvor de bla. kan se deres bestilte materialer.

Siden er meget dynamisk og når lærerne får en idé til et nyt online værktøj, tilføjer Odgaard Udviking siden indenfor 24 timer. Uden beregning.

Hent skolens app ved at søge på Skt Knuds Skole i AppStore eller Google Play